Sidevisninger i alt

onsdag den 20. juni 2018

Vi endte dagen 167,6 meter over jorden

Las Vegas lidt fra oven

Om vi gad stå op i morgens....nææææ egentlig ikke, vi lå alt for godt. Vi havde sovet godt, men det ændrede ikke på at vi ikke gad. Så det tog ret lang tid før vi fik rejst os.

Her ligger man så godt

Inden vi fik taget os sammen, var vi enige om, at vi ikke gad gå på gaden og finde morgenmadsrestaurant. Så jeg smuttede hurtigt i noget tøj og gik ned og hentede noget som vi kunne spise heroppe på værelset.
Vi havde ikke travl med at skulle nå noget, så alt var i slowmotion.

Det passede med at vi var nogenlunde klar lidt i 11. Så passede det med en gentagelse af de andre dage. Kim fodbold og mig til poolen.

Nu vi var så sent på den var der ingen solsenge ledige, så jeg satte mig på mit håndklæde på trappen og holdt øje. Smuttede en tur i vandet og så vupti, der var nogen som gik og som en høg fik jeg snuppet 2 senge 😀 Man skal være vågen og lynhurtig hvis man skal være heldig.Idag huskede jeg at drikke rigeligt med vand, temperaturen var allerede høj.


Lidt over et kom Kim og vi bestilte lidt at spise, kylling og nogle frittede flettede kartofler.
Det kylling var bare godt.


Vi badede stort set resten af dagen, ind til klokken var lidt i fire. Det er ikke til at holde ud at ligge mere end 5 minutter ad gangen. 
Det var nu 42 grader og vi kunne ikke holde til mere. Vi pakkede sammen og gik opad mod værelset. På vejen bestilte vi bord til aftensmaden på hotellets fineste restaurant. Det er jo næsten sidste aften. I morgen aften går turen til lufthavnen.

Så brugte vi en times tid på at køle ned og få badet.

Lidt over 5 gik vi ned og fik en drink på "Five o'clock somewhere". Sad og så på mennesker og biler mens vi nød vores drink. Det var ikke til at holde ud at sidde der lige i solen. Så vi måtte gå ind i airconnen, vandet drev af os. Rigtig pænt når vi nu lige havde taget "pænt" tøj på. 
Så nærmede tiden for aftensmaden sig, vi kunne dog lige nå at få købt billet til et tur i High Rolleren efter manden.

billet er stjålet fra nettet, mit camera kunne ikke fange hele hjulet

High Roller er et 167,6 meter højt pariserhjul. Siden åbningen i 2014 har det været verdens højeste pariserhjul.

Vi gik til restauranten og fik et hyggeligt bord. Der var dejlig roligt og en god temperatur.
Maden vi havde valgt smagte så skønt. Dejlig forret og vidunderligt kød til hovedret. Det var der ikke en finger at sætte på. Maden spist, vinen drukket og regningen betalt. Sidste gode middag i Vegas.

Så var det tid til at fordøje lidt, så en lille gåtur. Vi stod lidt og kiggede på at der blev spillet "Crabs" i casinoet. Jeg forstå ikke reglerne...synes bare de kaster terninger. Men Kim fangede vist reglerne.


Så var det tid til turen i Pariserhjulet.
Vi blev ført ind og op til hvor man stiger ind. Det var meget større når man lige pludselig står ved siden af.

Udsigten hele vejen op til de 167,6 meter var helt utrolig. Det var svært at tage billeder da glasset buede meget - vi var jo i en rund glaskugle. Men prøv lige at se billederne af Vegas oppefra...
Vores poolområde
Nede igen, den skifter farve hele tiden

Det var godt nok alle pengene værd.

Så blev det til lidt mere slendren rundt og snuden blev vendt mod hotellet. Dog med en lille afstikker på Starbucks for en frappuccino.

Det var så den dag, i morgen bliver en lang dag, så nu går vi i seng.

På vej i High Roller

Taget på toppen i High Rolleren med flotte Vegas i baggrunden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar